| Szórólap | Plakát | Flyer |
SZÓRÓLAP ÁRSZÁMÍTÓ HOGYAN MŰKÖDIK PARTNEREINK
Nyomdai termékeink
Kérdezz a szakértőtől!
Elérhetőség
X

Tisztelt Felhasználónk!

 

Amennyiben elfelejtette jelszavát, kérjük hagyja üresen a jelszó-mezőt és e-mailben megküldjük Önnek a további teendőket!

 

Üdvözlettel: Youprint

Árszámítható termékek

A szórólap árszámítóval tulajdonképpen a különösebb kötészetet nem igénylő munkák bármelyikét ki lehet számolni. A kisebb-nagyobb plakátok, négy oldalas prospektusok, leporellók, brossúrák, meghívók, szórólapok (más néven flyerek) árainak kiszámításához példányszám, papír minőség és pontos gramsúly kiválasztásával azonnal képet adunk egy az általunk kiadható legkedvezőbb árról.

 

Természetesen a különlegesebb igényeket is igyekszünk kielégíteni, melyek magukba foglalják akár néhány családi fénykép nagyobb méretű kinyomtatását, egyedi naptár elkészítését, ezekhez azonban kérjük, hogy a megfelelő paraméterek megadásával küldjék el ajánlatkérésüket az info@youprint.hu címre.

 

Névjegykártya készítéssel is foglalkozunk, de ezeknek külön menüpontot szenteltünk, melyek árait a bal oldali "Nyomdai termékeink" boxban,  "Névjegykártya" címszó alatt, vagy ide kattintva tekinthet meg.

 

Amennyiben nagyformátumú nyomtatásra van szüksége, a bal oldali '"Nyomdai termékeink" boxban, "Nagyformátumú nyomtatás" címszó alatt, vagy ide kattintva tekintheti meg.

 

 

Szórólap számítás most!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig időben tudjuk tájékoztatni aktuális kedvezményeinkről.FELIRATKOZÁS
Bejelentkezés

Amennyiben Ön már regisztrált felhasználónk, kérjük lépjen be e-mail címével és jelszavával!


BEJELENTKEZÉS
elfelejtett jelszó regisztráció
Hasznos információk
YouPrint - Kalkuláld ki Te, mennyit költenél szórólap reklámra.
honlapkészítés: comfuture